Om Investor-NM

I Investor-NM får nysgjerrige amatører og erfarne investorer teste sine ferdigheter i handel med aksjer, råvarer, indekser, valuta og renter.

Investor-NM arrangeres årlig av Nordic Growth Market (NGM) og er et gratis arrangement der deltakerne kan teste sine ferdigheter i handel med aksjer, råvarer, indekser, valuta og renter. Det gjøres ved hjelp av børshandlede produkter dvs. Bull & Bear ETN og Mini Futures BEST. Produktene er tilgjengelig på NGMs markedsplass NDX.

Konkurransen pågår fra 1.-12. oktober, og handelen er åpen under børsens åpningstid, kl. 09.00-17.25. I konkurransen handles produktene til faktiske priser, men med fiktive penger.

Investor-NM har en hovedkonkurranse og en ukentlig konkurranse. For å være med i hovedkonkurransen og konkurrere om førstepremien må du ha meldt deg på senest 7.oktober. Den deltakeren som klarer å skape høyest avkastning i sitt depå under hele konkurranseperioden vinner hovedkonkurransen. Den ukentlige konkurransen vinner den deltakeren som har fått den høyeste prosentvise veksten i løpet av uken, 1-5 oktober 2018.

Slik fungerer konkurransen

Registrering skjer via registreringssiden, bare ét depå er tillatt per person og alle deltakere må ha fyllt 18 år. Det er kun lov til å konkurrere og kreve eventuelle gevinster i det landet hvor man er folkeregistrert. Når konkurransen starter, kan deltakerne begynne å investere. For å handle må man være logget inn og innloggingsfunksjonen vil bli aktiv når konkurransen starter.

Hovedkonkurransen
Hovedkonkurransen vil pågå gjennom hele konkurranseperioden. Deltakerne skal plassere 100 000 fiktive kroner i Bull & Bear ETN og Mini Futures BEST. Man kan kjøpe og selge verdipapirer ubegrenset antall ganger for å oppnå størst mulig verdiøkning.

Ukens trader
Deltakeren som har klart å få den høyeste prosentvise veksten i løpet av uken vinner.
Ukens trader: 1-5 oktober 2018

Konkurranse applikasjon
På startdagen får deltakerne tilgang til en konkurranse applikasjon etter at de har logget på. Her finnes alt som trengs for å kjøpe, selge, overvåke og følge utviklingen i investeringene. Det er også her man kan opprette grupper.

Topplisten
Topplisten viser deltakerne som leder hovedkokurransen og den ukentlige konkurransen. Det er også en toppliste for grupper. Listene blir oppdatert to ganger om dagen, kl. 12.50 og 17.35.

Utdannelse
Investor-NM er for alle, uansett kunnskapsnivå. For de som ønsker å lære mer finnes det flere utdannelser. Det finnes også utdannelser på partnernes nettsteder. Deltagere kan i tillegg til opplæringsmateriell diskutere via hashtag #investornm og lese konkurransens blogg!

For mer informasjon om konkurransens regler se konkurransevilkårene.

 • Ta sjansen og delta i Investor-NM! En børskonkurranse som helt kostnadsfritt lar deg handle aksjer, indekser, råvarer og valuta, hvor du har mulighet til å vinne fine premier.
  Tilmeld deg  nå!
 • Utdannelse

 • Nyeste innlegg

 • PARTNERE

  Arrangør

  NGM

  Samarbejdspartnere

  bnp

  Mediapartnere

  bnp
  bnp
  bnp

 • © Nordic Growth Market NGM AB 2018. All rights reserved | Privacy policy | Konkurransevilkår

  Font generated by flaticon.com. Under CC: SimpleIcon, GraphBerry, Freepik